Tas ir fantastisks rezultāts! Pateicoties ikvienai balsij no katra kontinenta, šī diskusija ir kļuvisi patiešām globāla.

Tomēr tas ir tikai sākums. Nākamajam posmam mēs gatavojam vēl aizraujošākas lietas. IFLA komanda šobrīd analizē globālās diskusijas rezultātus – sākuma sanāksmes, reģionālo semināru, lokālo semināru secinājumus un tiešsaistes balsošanas rezultātus. Mēs vēlamies nodrošināt, ka vērā ņemtas tiek visas balsis un viedokļi.

Nākamā gada martā IFLA prezidenta sanāksmē tiks publiskots Globālās vīzijas ziņojums, kā arī tiks runāts par to, kā ir iespējams realizēt kopīgo redzējumu.

Šis ir ļoti veiksmīgs sākums. Sekojiet aktuālajai informācijai un turpiniet diskusijas Twiterī, izmantojot tēmturi #iflaglobalvision.

 

IFLA ģenerālsekretāra pateicības video: https://vimeo.com/239438409

Vienlaicīgi tiek uzsākta interesanta sociālo mediju kampaņa #MyiflaGlobalVision.

Kā tas darbojas? Jums ir jāatbild uz jautājumu: “Ko IFLA Globālā vīzija Jums nozīmē?” Dalieties ar savu redzējumu, idejām, pārdomām!

Tas ir vienkārši:

izveidojiet publisku ierakstu savā iecienītākajā sociālo mediju platformā: video, fotogrāfiju, zīmējumu, tekstu utt.;

savam ierakstam izmantojiet tēmturi #MyiflaGlobalVision;

aiciniet un atzīmējiet (ietagojiet) savus draugus;

esiet radoši. 

Noskatieties IFLA ģenerālsekretāra Gerald Leitner pirmo video (Facebook un Twitter), kas aicina IFLA prezidenti Glòria Pérez-Salmerón.

Papildinformācija: https://www.ifla.org/node/11903

 

Liels paldies par Jūsu līdzšinējo ieguldījumu! Gaidām Jūsu pārdomas un idejas jaunajā kampaņā #MyiflaGlobalVision. Kopā mēs veidojam nākotni!

 

 
Gerald Leitner

IFLA ģenerālsekretārs

 

 

Balstoties uz IFLA materiāliem ziņu sagatavoja:

Kristīne Deksne 

Latvijas Nacionālā bibliotēka

Bibliotēku attīstības centrs

Bibliotēku portāla redaktore

Tālr.: 67716043

portals@lnb.lv 

kristine.deksne@lnb.lv