Programmā Stāvu pa stāvam Latvijas Nacionālā bibliotēkā – ēkas apskate gida pavadībā un izstādes Klasesbiedri apmeklējums – Māra Melgalva un Pētera Brūvera satikšanās. 
Nevēloties padarīt savus nesenos laikabiedrus par muzeja eksponātiem, izstādei izraudzīta ne visai akadēmiska pieeja. Tā veidota līdzīgi vārdnīcai, Melgalva un Brūvera dzīvi iekļaujot dažādos šķirkļos.
Izstādes veidotāji (LNB bibliogrāfs Kristaps Kuplais, dzejnieki Inese Zandere un Egīls Zirnis, māksliniece Dita Pence) līdzās daudzveidīgajiem LNB krājuma materiāliem (grāmatas, tulkojumi, publikācijas periodikā, recenzijas un kritikas par autoru daiļradi, audiovizuālie ieraksti, Brūvera arhīvs LNB rokrakstu un retumu nodaļā) izmantojuši arī Rakstniecības un mūzikas muzeja krājumu, Eduarda Veidenbauma memoriālā muzeja “Kalāči”, Melgalvu un Brūveru ģimenes arhīvu, Māra Salēja un Jura Soikana zīmējumus, kolēģu, draugu un klasesbiedru saglabātās fotogrāfijas un citas liecības.
Interesentus aicinām iepriekš pieteikties pa tālruni 67910503, e-pastu: biblioteka@stopini.lv vai klātienē Ulbrokas bibliotēkā. Kontaktpersona: Daiga Brigmane. Nokļūšanai uz LNB organizēts transports.