19. augustā plkst. 11.00 Rīgas Centrālās bibliotēkas Torņakalna filiālbibliotēkā (Indriķa ielā 8a) notiks trešais pasākums lekciju un nodarbību ciklā „Tu vari! Tu dari! Tev izdosies!”. Tā tēma – uzmanība. Izglītojošu lekciju un nodarbību ciklu vecāka gadagājuma cilvēkiem un viņu tuviniekiem vada psiholoģes Rasma Paegle un Māra Vitnere.

Ciklā paredzētas četras tikšanās, katra 1,5 stundu garumā. Pirmajās divās nodarbībās tika strādāts ar atmiņu un domāšanu. 19. augusta nodarbībā tiks runāts par uzmanību, bet pēdējā cikla nodarbība būs veltīta uztverei.
 
Nodarbību laikā ikvienam apmeklētājam ir iespēja uzzināt, kā ikdienā stiprināt savu atmiņu, uzmanību, uztveri un domāšanu, kā saglabāt savu radošumu, iesaistoties dažādos praktiskajos uzdevumos un aktivitātēs.

Visās nodarbībās un lekcijās var piedalīties bez maksas!

Cikla „Tu vari! Tu dari! Tev izdosies!” nodarbības organizē Rīgas domes Labklājības departaments, un to mērķis ir nodrošināt gados vecu cilvēku integrāciju, paplašināt viņu sociālo kontaktu tīklu, kā arī mazināt aizspriedumus pret šo iedzīvotāju grupu sabiedrībā. Senioriem tiek sniegta informācija par fiziskās un mentālās veselības saglabāšanas nozīmi vecumdienās un doti padomi, kas jādara, lai to saglabātu.

Tālrunis informācijai 67089676.

Informāciju sagatavoja:
Daina Ģeibaka
Rīgas Centrālās bibliotēkas
sabiedrisko attiecību vadītāja
tālr. 67037443, 26102462