Bibliotēku nedēla Kārsavas pilsētas bibliotēkā iesākās ar visjaunāko un jaukāko lasītāju apmeklējumu – pirmskolas izglītības iestādes “Tauriņš” vecākās grupiņas bērni atnāca ar saviem zīmējumiem, lai izstādītu tos apskatei bibliotēkā. Bērni zīmēja dzejoli! Izrādās ka to var ne tikai lasīt un dzirdēt, bet arī uzzīmēt! 

 

Arī bibliotēkā notika aktīva darbošanās – veidojām “sejiņas” pavasara ziediem, klausījāmies bibliotekāres stāstā par grāmatām, spēlējām paslēpes pa bibliotēkas plašajām telpām.

 

23. aprīlī jau lielāki bibliotēkas apmeklētāji sacentās’bibliotēkas informācijas resursu izmantošanā. Konkursā meitenes pret zēniem pārbaudīja kurš veiklāk prot sameklēt atbildes uz jautājumiem.  

 

Pieaugušajiem apmeklētājiem nedēļas ietvaros dalījām informācijas lapiņas par bibliotēkā pieejamajiem pakalpojumiem, resursiem un iespējām. 

 

Aicinām apmeklēt bibliotēku un iepazīties ar grāmatu, preses izdevumu un novadpētniecības materiālu krājumu, kā arī izmantot bezvadu internetu un bezmaksas datu bāzes: http://www.letonika.lvhttp://www.news.lv un http://www.nais.lv

 

23.aprīlis – Pasaules Grāmatu un autortiesību diena, Svētā Jura diena, kad pēc spāņu tradīcijas dāvina grāmatas un ziedus. Nāciet uz bibliotēku un uzdāviniet sev iespēju palutināt sevi ar labu grāmatu, jo aprīļa mēnesī bibliotēkas krājumus papildināja daudz interesantu grāmatu gan pieaugušajiem, gan mazākiem lasītājiem! Ar grāmatu jaunumiem varat iepazīties Ludzas reģiona bibliotēku elektroniskajā katalogā.