SAGE Research Methods ir ļoti praktisks un vērtīgs informācijas meklēšanas rīks, kas aptver vairāk nekā 100,000 Sage datubāzes egrāmatu, žurnālu un pārskatu publikācijas. Sistēma ir vairāk vērsta uz pētniecības metodoloģiju, nekā tematisko aptvērumu, tādējādi nodrošinot pētniekus un dažādu nozaru studentus ar resursiem, kas nepieciešami pētniecības projektu izstrādē, izmantojot modernas metodes. 

 

SAGE Research Methods Cases ir apvienota informācijas meklēšanas un pētniecības metožu piemēru kolekcija, kas lieliski izmantojama pasniedzējiem mācību procesa gatavošanā. Savukārt studentiem šie resursi palīdzēs izprast bieži vien abstraktas metodoloģijas koncepcijas un iepazīstinās tos ar reāliem, interesantiem un saistošiem pētniecības projektiem, kurus varētu izmantot savos pētniecības darbos.

 

Piedāvāto produktu cenas 2015. gadam vienai institūcijai (bez PVN):·        

  • SAGE Research Methods: GBP 4,555·        
  • SAGE Research Methods Cases: GBP 1,310·        
  • SAGE Research Methods PLUS Sage Research Methods Cases: GBP 5,279

 

No 23.06.2014. – 23.12.2014. tiek piedāvāts bezmaksas izmēģinājums, lai pieteiktu savu dalību, lūdzu, līdz 13.06.2014. aizpildiet pieteikuma anketu un nosūtiet uz epastu: hilary.schan@sagepub.co.uk, kā arī CC agrita.sagalajeva@kis.gov.lv 

 

Paldies jau iepriekš par Jūsu atsaucību!