Kā katru gadu Eiropas Valodu dienās tiek organizēts kultūras vakaru, kas šogad aicina uzzināt un iepazīt lībiešu kultūru. Šis gads ir pasludināts par starptautisko lībiešu valodas un kultūras gadu, tāpēc sadarbībā ar lībiešu draugu biedrību un biedrību “Līvõ Kultūr sidām” (Lībiešu kultūras centrs), “Skrivanek Baltic” un Latviešu valodas aģentūra aicina uz Lībiešu kultūras vakaru.

“Lībiešus raksturo jūras vēju spīts un izturība. Vai var teikt, ka arī katrā latvietī ir kaut nedaudz no lībiešu spītības, sīkstuma un izturības? To varēs noskaidrot un izzināt Lībiešu kultūras vakarā,” saka “Skrivanek Baltic” direktore Aiga Veckalne.

Lībiešu kultūras vakarā būs iespēja uzzināt interesantus faktus par lībiešiem, klausīties lībiešu mūziku, piedalīties lībiešu valodas meistarklasē, nobaudīt lībiešu tradicionālos ēdienus un baudīt mākslu, kā arī pašam piedalīties rokdarbu meistarklasē.

Uzziņai:

Katru gadu 26. septembrī Eiropas Padomes dalībvalstīs tiek organizēta Eiropas Valodu diena, kad īpaša uzmanība tiek pievērsta Eiropas valodām, valodu daudzveidībai un to apguvei. Arī Latvijā katru gadu notiek arvien vairāk Eiropas Valodu dienas aktivitāšu, iesaistot tajās pēc iespējas plašāku sabiedrību – skolēnus, studentus, skolotājus, augstskolu mācībspēkus, valodniekus un citus interesentus.

“Skrivanek Baltic” ir viens no lielākajiem valodu pakalpojumu sniedzējiem Latvijā. “Skrivanek Baltic” ir starptautiskā uzņēmuma “Skrivanek Grupa” daļa, kas nodrošina kvalitatīvus tulkojumus un valodu mācības.

Papildu informācija:

Agnese Birnbauma – Eglīte

“Skrivanek Baltic” mārketinga direktore

Tālr.: 7240364

marketings@skrivanek.lv

www.skrivanek.lv

 

Baiba Pare

“Sabiedrisko attiecību aģentūra PR Stils” projektu vadītāja

“Eurocom Worldwide” pārstāve Latvijā

Tālr.: 7282472

E-pasts: baiba.pare@pr-stils.lv