Žurnāls “Intervija” iznāks vienu reizi divos mēnešos un būs nopērkams lielākajos preses tirdzniecības kioskos visā Latvijā, kā arī drīzumā žurnāla mājaslapā www.zurnalsintervija.lv būs pieejama žurnāla elektroniskā versija.

 

Žurnālā varēsiet izbaudīt interesantas un patiesas intervijas gan ar sabiedrībā populāriem, gan mazāk zināmiem cilvēkiem, kas ar savu dzīvi iedvesmo, aizrauj vai vienkārši liek paraudzīties uz pasauli citādi. Žurnāla intervijas ir balstītas uz patiesām un nezūdošām vērtībām, kas pastāv jau ilgus gadus un ir īsta gandarījuma pilnas dzīves pamatā.

 

Jau pirmajā numurā par veiksmi un likumsakarībām savā dzīvē stāsta cilvēks, kuram piedāvājis filmēties pats Mels Gibsons. Sapņu fabrikas īpašnieki apstiprina, ka veiksme nav tikai īslaicīgs mirklis, kas nozibsnī un pazūd, bet gan ilgstošs un mērķtiecīgs darbs. Tomēr, lai šo darbu spētu veikt, nedrīkst apstāties pie pirmajām grūtībām, kā stāsta kādreizējā Zaķusalas iemītniece – tieši tur, brienot pa sniegu pāri Daugavai, viņā ieaudzināja spīti nepadoties.

Bieži vien, lai spertu pirmo soli, pietrūkst tikai drosmes. Par to, kā nebaidīties izlēkt no ierastā vilciena, stāsta Vineta Vaivode.

Jaunais dzejnieks Krišjānis Zeļģis parāda, kā pāri visam tomēr dzīvot viegli, savukārt rakstā par aktieri Edgaru Liepiņu varēsiet lasīt par Edžus dzīves filosofiju – dzīvot no visas sirds!

 

Žurnāla “Intervija” galvenā redaktore Anda Paegle uzskata, ka “cilvēki nereti tiek dalīti – veiksmīgajos un neveiksmīgajos, parastajos un izredzētajos. Bet kur ir šī robeža un kas to nosaka? Žurnāla mērķis ir parādīt, cik cilvēki ir dažādi un tajā pašā laikā vienādi, jo mēs visi esam tikai cilvēki. Veiksme, tāpat kā laime, ir slidens jēdziens. Dzīve ir sapņi, cerības un ilūzijas. Dzīve ir traģēdija, drāma un komēdija.”