2015. gada 11. jūnijā plkst. 16.00 veikalā “Modernists” (Rīgā, Ģertrūdes ielā 62) notiks seminārs par arhitektūras, dizaina, mākslas un radošo industriju izdevumiem, ko piedāvā zīmols Lukabuka.
 
Programma:
•    ārvalstu izdevniecību jaunumi – mācību grāmatas modes dizaina studentiem, modernisma arhitektūra, interjera dizains, scenogrāfija, mazais bizness radošajās industrijās, modernā amatniecība un gastronomija, Latvijas mākslinieki un dizaineri ārvalstu izdevumos;
•    jaunākās mākslas grāmatas no mazajiem izdevējiem Latvijā – fotogrāfiju albums “Latvijas ainava”, Venēcijas Mākslas biennāles katalogs un Ata Jākobsona darbu katalogs.
•    divu jaunu žurnālu – “Modernists” un “Benji Knewman” – prezentācija. Agnese Kleina pastāstīs par grāmatžurnālu “Benji Knewman”, bet “Modernists” mājvietā varēsiet iepazīties ar tāda paša nosaukuma arhitektūras, dizaina un populārās kultūras žurnālu.

Semināra mērķauditorija – bibliotēku vadītāji, krājumu attīstības speciālisti, mākslas, arhitektūras, dizaina un radošo industriju literatūras speciālisti bibliotēkās.

Semināra ilgums – viena stunda.

Lukabuka ir vienīgais specializētais arhitektūras, dizaina un radošo industriju grāmatu tirdzniecības uzņēmums Latvijā, kas darbojas kopš 2009. gada un ko ir dibinājuši arhitekti. Uzņēmuma pakalpojumus izmanto Latvijas Nacionālā bibliotēka, Rīgas Centrālā bibliotēka, Rīgas Celtniecības koledža, Latvijas Mākslas akadēmija, mākslas un dizaina skolas visā Latvijā, kā arī arhitektūras un dizaina biroji, uzņēmumi ABLV Bank, Latvijas Mobilais telefons, Lattelecom, Accenture u.c.

Semināram jāpiesakās, rakstot uz ieva.zibarte@lukabuka.lv vai zvanot 67229967.

Lukabuka un Modernists jaunumi sociālajos tīklos.

Latviešu valodā
twitter.com/lukabukariga
https://www.facebook.com/pages/Lukabuka/286076581441805

Angļu valodā
https://www.facebook.com/modernistsmagazine
https://instagram.com/modernistsmagazine/