Ko akadēmisko bibliotēku speciālisti var darīt, lai palīdzētu veidot labāku un ilgtspējīgāku pasaules nākotni? Kā mēs varam aktivizēt mūsu resursus un kompetences, lai veicinātu nozīmīgas izmaiņas?
Piektdien, 25. oktobrī, plkst. 17.00 pēc Latvijas laika notiks pirmais vebinārs Kornela universitātes (Cornell University) bibliotēkas organizētajā četru tiešsaistes vebināru ciklā, kura mērķis ir pulcēt bibliotekārus un līdzīgi domājošos no visas pasaules, lai risinātu problēmas, kuras ieskicējuši ANO ilgtspējīgas attīstības mērķi.

Pirmo vebināru ar nosaukumu “Akadēmisko bibliotēku globālā ietekme” vadīs Džeralds Beislijs (Gerald Beasley), Kornela Universitātes bibliotekārs kopā ar vieslektoriem:

Thanos Giannakopoulos, ANO Dag Hammarskjöld bibliotēkas galvenais bibliotekārs;

Anne Horn, Starptautiskās Universitāšu bibliotēku asociācijas prezidente un Šefīldas Universitātes bibliotēkas pakalpojumu direktore un bibliotekāre.

Pievienojieties vebināram tiešsaistē: https://cornell.zoom.us/j/861551630

Jaunākā informācija par vebināru sēriju “Akadēmiskās bibliotēkas ilgtspējīgai attīstībai” pieejama Kornela Universitātes bibliotēkas Twitter un Facebook lapās.