Sestdien, 27.februārī, plkst. 12.00 Ventspils Bērnu bibliotēka aicina ģimenes ar bērniem uz pasākumu “Ģimeņu rīts bibliotēkā”. Kopā lasīsim Margaritas Stārastes pasaku un darbosimies radošajā darbnīcā.  

 

Bieži vien vecāki domā, ka bibliotēkā ir grāmatas tikai skolas vecuma bērniem, taču pie mums ir daudz interesantu grāmatiņu arī pašiem mazākajiem. Tās ir arī pīkstošas, skanošas, pat glaudāmas un ļoti, ļoti  mīļojamas…

 

Bērnu bibliotēkas darbinieces vēlas ar jaukajām grāmatiņām iepazīstināt mazos ķiparus un aicina viņus kopā ar vecākiem, vecvecākiem, brāļiem un māsām piedalīties gan grāmatu lasīšanā, gan radošajās darbnīcās, gan, iespējams, tikties ar interesantiem cilvēkiem un viņu mīluļiem, kā arī vienkārši baudīt kopā būšanas prieku ar grāmatu.

 

Bērnu bibliotēkas 3- 4 gadīgie lasītāji kopā ar vecākiem pagājušā gada nogalē iesaistījās bērnu lasīšanas veicināšanas programmā “Grāmatu starts”, kuras noslēgumā 27 bērni, kas bija iepazinušies ar bibliotēku un tās pakalpojumiem, saņēma dāvanu- īpaši veidotu „Grāmatu starta“ pūču komplektiņu – mugursomu, lasāmgrāmatu un mīļlietiņu, kas aicina arī turpmāk apmeklēt bibliotēku un lasīt grāmatas.

 

Iecerēts, ka Ģimeņu rīts bibliotēkā” notiks katru mēnesi, sestdienās. Sekojiet līdzi informācijai Ventspils Galvenās Bērnu bibliotēkas mājaslapā!