1. Lejupielādē Latviešu tautas pasaku e-grāmatu un lasi to no sava viedtālruņa, planšetdatora, datora, vai arī no speciālās e-grāmatu ierīces;

2. Ilustrē vienu vai vairākas pasakas;

3. Sūti ilustrāciju* ar norādi konkursam, kā arī norādot savu Vārdu, Uzvārdu, vecumu, skolu, Ilustrētās pasakas nosaukumu, un savu kontakttālruni vai e-pasta adresi, uz e pastu – info@las.am vai A4 formātā pa pastu uz adresi:  SIA “Lasītava”, “TechHub” telpas, Kaļķu iela 12, Rīga, LV-1050.

 

Konkursā drīkst piedalīties jebkurš 5. – 12. klases skolēns un katrs drīkst iesūtīt neierobežotu skaitu ilustrāciju. 
Konkursa norises laiks ir līdz 25. maijam.

 

Iesūtītās ilustrācijas tiks publicētas portālā E-klase.lv publiskam balsojumam par veiksmīgāko ilustrāciju. Šī balsojuma uzvarētāji saņems Las.am e-grāmatnīcas dāvanu kartes, kā arī vienas veiksmīgākās ilustrācijas autors saņems balvā e-grāmatu lasīšanas ierīci “Pocketbook Touch Lux”.

 

Konkursa beigās Las.am žūrija atlasīs e-grāmatai piemērotākās ilustrācijas un tās tiks iekļautas šīs pašas e-grāmatas ilustrētajā izdevumā. Kā arī viena no ilustrācijām tiks izmantota e-grāmatas vāka noformējumam.

 

Pēc projekta noslēguma, ar Tavu palīdzību ilustrētā e-grāmata vietnē Las.am būs pieejama bez maksas jebkuram lasīt gribētājam.

 

Veiksmi un patīkamu lasīšanu!

 

 

Uzmanību!

* Iesūtot ilustrāciju, tās autors un autora vecāks vai cits likumīgais aizbildnis (ja autors ir nepilngadīgs),  nodod biedrībai “Publicētava” tiesības izmantot iesūtīto ilustrāciju, tai skaitā atļauj publicēt, reproducēt, kopēt, pārveidot un izmantot jebkādā veidā.

 

Konkursu rīko biedrība “Publicētava” ar Rīgas domes atbalstu, sadarbībā ar e-grāmatnīcu Las.am un skolvadības portālu E-klase.lv

 

Vairāk informācijas vietnē Las.am

Attēli publicēšanai 

 

 

Ziņu sagatavoja:

Agnese Čemme

Projekta vadītāja

Tālr.: 20261767

E-pasts: agnese.chemme@gmail.com

las.am