Programma “Jaunatne darbībā” sniedz iespēju darboties neformāli, veidot un īstenot projektus nacionālā un starptautiskā līmenī, sadarboties ar citu valstu jauniešiem, iegūt nozīmīgas prasmes un iemaņas, attīstot jaunatnes jomu Eiropā un Latvijā. Programmas mērķis ir veicināt Eiropas pilsonības apzināšanos un iesaistīt jauniešus Eiropas nākotnes veidošanā. Pasākumā JSPA pārstāvji informēs interesentus par jauniešu apmaiņu un jauniešu iniciatīvu projektiem, Eiropas Brīvprātīgo darbu, kā arī citiem projektu veidiem programmā “Jaunatne darbībā”. ES programmā “Jaunatne darbībā” 2010.gadā iesniegt 313 projekti no kuriem apstiprināti 119.

Aicinām pieteikties visus interesentus – jauniešus, nevalstisko organizāciju pārstāvjus, skolēnus, studentus, pedagogus, pašvaldību un valsts iestāžu darbiniekus – ikvienu, kuram ir cieša saskarsme ar jauniešiem, interese un motivācija darboties neformālajā izglītībā.

Seminārs ir bez maksas, taču vietu skaits ir ierobežots! Lai pieteiktos semināram, jāaizpilda pieteikuma anketa un jāatsūta uz JSPA līdz 2011.gada 15.februārim (e-pasts marita.kroica@jaunatne.gov.lv, fakss 67358060). Pieteikuma anketa un sīkāka informācija par programmu “Jaunatne darbībā” pieejama mājas lapā www.jaunatne.gov.lv.

Semināra darba kārtība

• 15:00 – 15:10 Ievads
• 15:10 – 16:10 Programma “Jaunatne darbībā” un Eiropas jaunatnes informācija tīkls EURODESK
• 16:10 – 16:30 Jautājumi un atbildes